Over ons

Studiovision begeleidt bedrijven in het versterken van hun merk met persoonlijke fotografie. Van brainstormen en organiseren tot uitvoering en bewerking. Gedurende het gehele proces is Studiovision jouw aanspreekpunt.

Studiovision is gespecialiseerd in bedrijfsfotografie, productfotografie, portretfotografie, reclamefotografie en (veel) meer.

Naast fotoshoots op locatie gebruikt Studiovision ook een eigen fotostudio waarin portretfoto’s, productfoto’s en andere creatieve ideeën tot stand kunnen komen.

TEAM

Studiovision - Raf Ketelslagers

Raf Ketelslagers

Raf is al sinds 2002  professioneel actief in de fotografie. Door de jarenlange ervaring is hij thuis in vele sectoren. De grootste troef van Raf is zijn inleving. Op welke locatie er ook wordt gefotografeerd, Raf kan in een mum van tijd de omgeving ombouwen tot een ideale foto-plek. 

"Door onze jarenlange ervaring kunnen wij in alle professionele sectoren uitpakken met persoonlijke fotografie."

Studiovision - Ruud Lathouwers

Ruud Lathouwers

Ruud werk sinds 2013 achter de schermen bij Studiovision. Hij zorgt aan de ene kant voor een precieze afwerking en opvolging van beelden. Aan de andere kant biedt hij een kwaliteitsvolle service en support aan de klanten.

"Ik zorg ervoor dat onze klanten snel verder geholpen worden. Wij willen steeds een goede service bieden."

De mogelijkheden voor
jouw bedrijf bespreken?

Wij bespreken samen de beste manier om je bedrijf of product
in de kijker te zetten tijdens een vrijblijvend gesprek.